Tietoa yrityksestä

KTM, AKA/KHK, LKV Carl-Johan Sanmark perusti vuonna 2006 Sanmark & partnersin myytyään aiemmin omistamansa ja johtamansa kiinteistöjen huoltoon ja korjauksiin keskittyneen kiinteistöpalveluyrityksensä. Hän vastasi lukemattomien yksittäisten huoneistojen sekä kokonaisten kiinteistöjen korjausprojektien läpiviemisestä.

Carl-Johan Sanmarkille on muodostunut pitkän uran sekä satojen projektien ja transaktioiden myötä monipuolinen kiinteistöihin liittyvä ammattitaito. Vuosien aikana Carl-Johan Sanmark on hyödyntänyt asiakkaidensa eduksi markkinointi- ja myyntiosaamistaan sekä luomaansa ammattitaitoisten, monivuotisten yhteistyökumppaneiden verkostoa.

Carl-Johan Sanmark toimii eri säätiöiden ja taloyhtiöiden hallitusten puheenjohtajana sekä keskisuuren säätiön rahavarainhoitajana.

Monivuotinen, henkilökohtainen kiinnostus vanhoihin rakennuksiin sekä haastavat yli 200 vuotta vanhojen talojen kunnostusprojektit ovat luoneet vahvan näkemyksen siitä, miten vanhoja rakennuksia tulee korjata pieteetillä vanhaa rakennustaitoa kunnioittaen. Samat korjausmenetelmät toimivat erinomaisesti myös uusissa rakennuksissa. Moni sisäilmaongelma uudemmissa rakennuksissa on ratkaistu parhaiten ymmärtämällä vanhan talon rakennetta ja hengittävyyttä.

Kokemus, osaaminen ja markkinatuntemus muodostuu osin myös kattavan oman kiinteistösalkun hoitamisen myötä.

Sanmark & partners tarjoaa asiakkailleen räätälöityjä kiinteistöihin liittyviä palveluja. Palvelun laajuus määrittyy aina asiakkaiden tarpeiden pohjalta.

Referenssit

Sanmark & partners on hoitanut onnistuneesti satoja osto-, myynti- ja vuokraustoimeksiantoja vuosien saatossa. Erikoiskohteisiin, jotka usein myydään diskreetisti, kuuluvat esimerkiksi seuraavat  suorittamamme toimeksiannot: asuinkerrostalot Eirassa, Töölössä, Kulosaaressa ja Herttoniemessä, toimistotalo Pukinmäessä, kylpylähotelli.

Alla olevasta linkistä painamalla löydät lisää esimerkkejä suorittamistamme osto-, myynti- ja vuokraustoimeksiannoista.

Katso lisää referenssikohteita

Miksi Sanmark & partners ?

Sanmark & partnersille jokainen asiakas on ensiarvoisen tärkeä ja asiakkaan etu on koko toiminnan perusta. 

Meillä on valmiudet tarjota apua aina yksittäisistä pienistä toimeksiannoista suuriin monimutkaisiin, jatkuviin toimeksiantoihin. Keskitymme kerralla vain muutamiin toimeksiantoihin, jolloin voimme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla ja saada nopeasti aikaan tuloksia. Kukin toimeksianto saa täyden huomiomme.

Ole yhteydessä niin kerromme miten voimme auttaa sinua kiinteistöasioissa.

Puhelin: 0400 709070

Yhteystiedot

Toimisto

Sanmark & partners
Vuorimiehenkatu 18
00140 HELSINKI

09 660 640
info@sanmark.fi

Carl-Johan Sanmark, KTM, AKA/KHK-arvioija, LKV, toimitusjohtaja

0400 709070
sanmark@sanmark.fi

Sanmark & partners / Oy Sanmark Ab, ly 1505483-7