Tietoa yrityksestä

Sanmark & partners on toiminut menestyksekkäästi vuodesta 2006 lähtien, jolloin KTM, AKA/KHK, LKV Carl-Johan Sanmark myi keskisuurelle alalla toimivalle yritykselle yli 10 vuotta johtamansa ja omistamansa kiinteistöpalveluyrityksensä.

Sanmark & partners tarjoaa asiakkailleen räätälöityjä kiinteistöihin liittyviä palveluja. Palvelun laajuus määrittyy aina asiakkaiden tarpeiden pohjalta.

Käytössämme on ammattitaitoisten, monivuotisten yhteistyökumppaneiden verkosto, jonka avulla haastavatkin projektin viedään läpi.

Aikaisempaa markkinointi- ja myyntitaustaa hyödyntäen Carl-Johan Sanmark on kuluneiden vuosien aikana myynyt ja ostanut useita merkittäviä kohteita asiakkaidensa puolesta.

Sanmark toimii eri säätiöiden ja taloyhtiöiden hallitusten puheenjohtajana sekä keskisuuren säätiön rahavarainhoitajana.

Carl-Johan Sanmark on vastannut lukemattomien yksittäisten huoneistojen sekä kokonaisten kiinteistöjen korjausprojektien läpiviemisestä aikaisemmassa yrityksessään.

Monivuotinen, henkilökohtainen kiinnostus vanhoihin rakennuksiin sekä haastavat yli 200 vuotta vanhojen talojen kunnostusprojektit ovat luoneet vahvan näkemyksen siitä, miten vanhoja rakennuksia tulee korjata pieteetillä vanhaa rakennustaitoa kunnioittaen. Samat korjausmenetelmät toimivat erinomaisesti myös uusissa rakennuksissa.

Moni sisäilmaongelma uudemmissa rakennuksissa on juuri ratkaistu ymmärtämällä vanhan talon rakennetta ja hengittävyyttä.

Kokemus, osaaminen ja markkinatuntemus muodostuu osin myös kattavan oman kiinteistösalkun hoitamisen myötä.

Referenssit

Muutamia esimerkkejä edellisvuosien suoritetuista toimeksiannoista: 

  • Asuinkerrostalot Eirassa, Töölössä, Kulosaaressa ja Herttoniemessä
  • Toimistotalo Pukinmäessä
  • Kylpylähotelli
  • Maatilat ja metsät

Kohteita yhdistää niiden ainutlaatuisuus sekä se, ettei niitä mainosteta lehdissä eikä netissä, vaan kohteet myydään diskreetisti. Diskreetti myynti johtaa usein uniikeissa kohteissa parempaan kauppahintaan.

Katso lisää referenssikohteita

Miksi valita Sanmark & partners!

Sanmark & partnersille jokainen asiakas on ensiarvoisen tärkeä ja asiakkaan etu on koko toiminnan perusta. Sanmark
& partners:illa on valmiudet tarjota apua aina yksittäisistä pienistä toimeksiannoista suuriin monimutkaisiin, jatkuviin toimeksiantoihin. Keskittymällä kerralla muutamiin toimeksiantoihin eikä liian suureen määrään toimeksiantoja, Sanmark & partners pystyy palvelemaan asiakkaitaan paremmin ja näin tuotttamaan asiakkailleen myös suurempaa lisäarvoa.

Jos vuokrattavana on esimerkiksi viisi toimistotilaa eikä satoja samanaikaisesti, tulos on todennäköisimmin parempi näiden viiden tilan vuokraamisen osalta, koska keskyttiminen on sataprosenttisesti niissä. Palvelutarjoaja, jolla on iso organisaatio ja paljon kohteita, ei ole välttämättä aina asiakkaan kannalta paras vaihtoehto.

Sanmark & partnersin operatiivinen kiinteistöomaisuudenhoito on nopeaa, toimivaa ja asiakkaalle tuloksellista!

Yhteystiedot

Toimisto

Sanmark & partners
Vuorimiehenkatu 18
00140 HELSINKI

09 660 640
info@sanmark.fi

Carl-Johan Sanmark, KTM, AKA/KHK-arvioija, LKV, toimitusjohtaja

0400 709 070
sanmark@sanmark.fi

Sanmark & partners / Oy Sanmark Ab, ly 1505483-7